Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021
x

ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΟΝΝΗΣΟ ΖΗΤΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΟΛΑΙΝ

Ο δικηγόρος της οικογένειας Κράουτς Θανάσης Χαρμάνης απείλησε με ασφαλιστικά μέτρα, αφού η οικογένεια δεν μπορεί να βγει ούτε μια βόλτα.

Προειδοποίηση απηύθηνε ο δικηγόρος της οικογένειας Κράουτς, των γονιών της 20χρονης Καριολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερα, πως αν δεν αποσυρθούν άμεσα οι κάμερες έξω από το σπίτι τους στην Αλόννησο, θα αναγκαστεί να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα, προκειμένου η οικογένεια να μπορέσει να ηρεμήσει και να βρει ένα ρυθμός κανονικότητας.

Ο κ. Θανάσης Χαρμάνης, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, κάνει λόγο για ανθρωποφαγία, αφού η Σουζάνα Κράουτς γιαγιά της μικρής Λυδίας, εξαιτίας των καμερών που έχουν κυκλώσει το σπίτι της, επί 24ωρου βάσεως, δεν μπορεί να κάνει ούτε μια μικρή βόλτα με το καρότσι την μικρή Λυδία, προκειμένου να την ηρεμήσει.

“Αυτό που συμβαίνει είναι ανθρωποφαγία”, τονίζει και συμπληρώνει ότι “τα τηλεοπτικά μέσα περιμένουν ως αδηφάγα για να καταγράψουν μια οικογενειακή στιγμή μέσα ή έξω από το σπίτι της οικογένειας, όπως η εικόνα που είδαμε χθες σε βραδινό δελτίο ειδήσεων με την κ .Σουζάνα να κρατάει τη μικρή Λυδία στην αγκαλιά της στη βεράντα του σπιτιού”.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ