Skip to main content

Νάσια Μάτσικα: Το πολύπλευρο πρόσωπο της ευεξίας

Η φυσικοθεραπεύτρια και ιδιοκτήτρια των Corpus Therapy αλλά και εικονογράφος παιδικών βιβλίων εκμυστηρεύεται στη Vwoman τα όνειρα της.

Η Νάσια Μάτσικα είναι αδύνατον να μη σε εντυπωσιάσει από τη πρώτη στιγμή που θα τη συναντήσεις. Σε κερδίζει με τη γλυκύτητα της, τη γαλήνη που αποπνέει, την ηρεμία που προσδίδει, την αγάπη και την αγωνία της να προσφέρει πραγματικά στους ασθενείς της ευεξία και ανακούφιση. Η ιδιοκτήτρια της αλυσίδας Corpus Therapy δεν σταματά να σε εκπλήσσει με την πολύπλευρη και πολυσχιδή προσωπικότητά της. Αν και μόλις 30 ετών, έχει καταφέρει να επεκτείνει την επιχειρηματική της δράση, δημιουργώντας και νέο πρότυπο κέντρο φυσιοθεραπείας επενδύοντας σε ειδικευμένα μηχανήματα, ενώ είναι ήδη μητέρα 3 πανέμορφων παιδιών!

Οι δράσεις της όμως δεν σταματούν εδώ. Ασχολείται παράλληλα με την συγγραφή παιδικών βιβλίων, δραστηριότητα που ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας με σκοπό να περάσει στα παιδιά της μηνύματα, αλλά και με τη δημιουργία προσκλητηρίων γάμου ως μία προσπάθεια να εκφράσει τις –πολλές-καλλιτεχνικές της ανησυχίες. Κοινός παρονομαστής σε όλες τις δράσεις της, η πολυσχιδής και ανήσυχη φύση της και η ανάγκη της να μοιράζεται με τους ανθρώπους αγάπη, χαμόγελα και θετικά συναισθήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο Vwoman.gr.