Τρίτη 27 Ιουλίου 2021
x

ΝΔ: KΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΩΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

Το κόμμα της Πειραιώς ασκεί κριτική σε δηλώσεις της τομεάρχη Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την πανδημία και τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης

«Η τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αχτσιόγλου εξήγησε μιλώντας σε κομματική διαδικτυακή εκδήλωση, με απόλυτα κυνικό τρόπο, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ σταθερά και συντονισμένα υπονομεύει την εθνική προσπάθεια να αφήσουμε πίσω μας την πανδημία», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Όπως δήλωσε η κ. Αχτσιόγλου,  συμπληρώνει η ΝΔ, «η πανδημία είναι “πολύ μεγάλη ευκαιρία και ταυτόχρονα πολύ μεγάλη ευθύνη” για τον ΣΥΡΙΖΑ “ως πρώτο κόμμα της αριστεράς στην Ευρώπη”, και πρέπει να δράσει ώστε “οι ρωγμές που δημιουργήθηκαν στην Ευρώπη λόγω της πανδημίας να μπορέσουν να οδηγήσουν σε μια μεγαλύτερη, ουσιαστικότερη πολιτική αλλαγή....”. Ενώ για να μην αφήσει καμία υπόνοια ότι μπορεί και να μην εννοούσε ακριβώς αυτό που καταλάβαμε, ξεκαθαρίζει σε άλλο σημείο της τοποθέτησής της ότι “είναι πραγματικά μια ευκαιρία αυτή, στην πραγματικότητα, η κανονικότητα δεν είναι ποτέ ευκαιρία για την αριστερά"».

Αυτό που για όλο τον κόσμο είναι μια πρωτόγνωρη δοκιμασία, υπογραμμίζει η ΝΔ, «για τον ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν είναι μια πρωτόγνωρη ευκαιρία. Χθες ο κ. Κόκκαλης έλεγε ότι ‘δεν είναι σοβαρό να καλούμε τους τουρίστες να έλθουν στην Ελλάδα’, σήμερα η κ. Αχτσιογλου θεωρεί την πανδημία ευκαιρία . Οι πολίτες αντιθέτως επιθυμούν την επιστροφή στην κανονικότητα. Ο ΣΥΡΙΖΑ ελπίζει ότι θα διασωθεί πολιτικά ποντάροντας στον πόνο και στην καταστροφή. Γι’ αυτό χαίρεται με κάθε αρνητική είδηση και λυπάται σε κάθε θετική».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ