Skip to main content

ΝΔ: Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ζητά τη δολοφονία Γεωργιάδη και Μπογδάνου

«Καλούμε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αναλογιστεί που οδηγούν το μίσος, η ακραία πόλωση» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία.

«Η καταδίκη της Χρυσής Αυγής δεν αρκεί. Πρέπει να καταδικάζονται και οι πρακτικές της» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία καταγγέλλοντας απειλές κατά υπουργού και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας από μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόκειται για τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

«Λίγες μέρες μετά την καταδικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή, μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ζητά τη δολοφονία ενός υπουργού και ενός βουλευτή της ΝΔ!  Για μερικούς ο κύκλος του τυφλού μίσους συνεχίζεται. Και δυστυχώς πρωτοσέλιδα όπως το σημερινό της Αυγής δημιουργούν το υπέδαφος» τονίζει το κυβερνών κόμμα.

«Εκτός από την αυτονόητη καταδίκη της δήλωσης και τη διαγραφή του από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, καλούμε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αναλογιστεί που οδηγούν το μίσος, η ακραία πόλωση, η δαιμονοποίηση του πολιτικού αντιπάλου. Η δημοκρατία δεν είναι κενό σύνθημα. Είναι καθημερινή πρακτική. Μόνο  έτσι δεν θα αφήσουμε χώρο στους εχθρούς της δημοκρατίας.  Η καταδίκη της Χρυσής Αυγής δεν αρκεί. Πρέπει να καταδικάζονται και οι πρακτικές της» αναφέρει η ΝΔ.

Σημειώνεται ότι ο λογαριασμός με τα υβριστικά σχόλια διαγράφηκε μετά τις αντιδράσεις.