Τρίτη 27 Ιουλίου 2021
x

ΝΔ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΛΥΨΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ - ΤΡΙΑ ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΕΚΑΝΑΝ ΒΟΛΤΕΣ

Η Νέα Δημοκρατία επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζοντας πώς «κάλυψε πλήρως τον Νίκο Παππά».

«Σήμερα στη Βουλή ο κ. Τσίπρας κάλυψε πλήρως τον Νίκο Παππά. Έφθασε μάλιστα στο σημείο να θεωρεί ότι δεν ζημιώθηκε το δημόσιο συμφέρον, όταν τρία εκατομμύρια ευρώ έκαναν βόλτες με αδιαφανείς διαδικασίες σε διάφορους λογαριασμούς» σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία, μετά τη δημόσια τοποθέτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στη συζήτηση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής κατά του πρώην υπουργού.

Σύμφωνα με τη ΝΔ, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «με περίσσιο θράσος μίλησε για πολιτικές διώξεις. Προφανώς κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Νομίζει ότι απευθύνεται σε λωτοφάγους που δεν θυμούνται το "μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους", όταν η σκευωρία που έστησε κατέρρευσε πανηγυρικά. Ελπίζουμε τις απόψεις του αυτές να τις μοιράστηκε με τον κ. Πικραμμένο, όταν τον είχε απέναντί του στο επίσημο γεύμα στο Προεδρικό Μέγαρο στις 24 Μαρτίου. Η χώρα έχει θεσμική και πολιτική μνήμη.

Όσο για τις καταγγελίες του περί πόλωσης και διχασμού, τον παραπέμπουμε στο σημερινό εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα του φίλου του κ. Πολάκη, για το οποίο δεν βρήκε τίποτα να πει».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ