Skip to main content

ΝΔ: Ο Τσίπρας οφείλει προσωπική συγγνώμη στην Πιπιλή

«Η χθεσινή απρεπέστατη χειρονομία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προς τη βουλευτή της ΝΔ θυμίζει εποχές Χρυσής Αυγής», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Να ζητήσει συγγνώμη από τη βουλευτή Φωτεινή Πιπιλή καλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης.

Σε δήλωσή του, μετά τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, ο κ. Γαϊτάνης αναφέρει: «Η χθεσινή απρεπέστατη χειρονομία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προς τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κυρία Φωτεινή Πιπιλή θυμίζει εποχές Χρυσής Αυγής και πρέπει να καταδικαστεί απο όλο τον πολιτικό κόσμο.

Ειδικότερα ο κ. Τσίπρας που κατηγόρησε την κυρία Πιπιλή απο το βήμα της Βουλής, της οφείλει μια προσωπική συγγνώμη».

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν όταν η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή, σηκώθηκε από το έδρανό της και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.

Το περιστατικό που καταγράφηκε και από την κάμερα του καναλιού της Βουλής διήρκησε μερικά λεπτά, ενώ εκτός από την παρέμβαση του προέδρου της Βουλής, κ. Τασούλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, αναγκάστηκε να σηκωθεί και να πλησιάσει τη βουλευτή για να την απομακρύνει από τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα οποία είχε κατευθυνθεί.

Μόλις ο κ. Τσίπρας ανέβηκε στο βήμα αναφέρθηκε επί του περιστατικού. 

«Η κ. Πιπιλή μου είναι συμπαθέστατη, αλλά ελπίζω να μην επαναληφθεί (σσ. αυτή η συμπεριφορά). Βουλευτής δεν πρέπει να ζητά τα ρέστα από τα έδρανα των αντιπάλων». ανέφερε ο κ. Τσίπρας.