Skip to main content

ΝΔ Θεσσαλονίκης: Επίθεση θρασύδειλων οι μπογιές στο σπίτι του Ζήση Ιωακείμοβιτς

«Δεν διστάζουν να επιτεθούν ακόμα και στις οικίες τους όπου κατοικούν με τις οικογένειές τους», σημειώνει η ΝΔ Θεσσαλονίκης για την επίθεση με μπογιές

Ανακοίνωση για την επίθεση με μπογιές που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης Ζήση Ιωακείμοβιτς, εξέδωσε η Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ακόμη: Ιωακείμοβιτς μετά την επίθεση με μπογιές στο σπίτι του: Δεν πτοούμαστε και συνεχίζουμε

«Πρόκειται για επίθεση θρασύδειλων, οι οποίοι στην απέλπιδα προσπάθεια τους να τρομοκρατήσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους, δεν διστάζουν να επιτεθούν ακόμα και στις οικίες τους, όπου κατοικούν με τις οικογένειές τους», σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Η διοικούσα επιτροπή υπογραμμίζει ότι «τέτοιου είδους πράξεις είναι απόλυτα καταδικαστέες, μας γυρίζουν σε σκοτεινές εποχές και καταδεικνύουν την αντίληψη των ανθρώπων αυτών για τις δημοκρατικές αξίες και τα ατομικά δικαιώματα. Η Νέα Δημοκρατία Θεσσαλονίκης δεν πτοείται, δεν τρομοκρατείται από τέτοιου είδους ενέργειες, αντιθέτως θα συνεχίσει ακόμα πιο αποφασιστικά στον αγώνα της για την κοινωνική πρόοδο και ευημερία των πολιτών της περιοχής».