Skip to main content

ΝΔ Θεσσαλονίκης για κατάληψη: Η κουρελαρία σκεπάζει το ΑΠΘ

Η διοικούσα επιτροπή της ΝΔ Θεσσαλονίκης καλεί «τον λαό της πόλης σε εγρήγορση και τους υποκινητές να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

Σκληρή γλώσσα για τους καταληψίες της πρυτανείας του ΑΠΘ με βολές προς τον ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί η διοικούσα επιτροπή της ΝΔ Θεσσαλονίκης, καλώντας «τον λαό της πόλης σε εγρήγορση και τους υποκινητές να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

«Η Θεσσαλονίκη της γνώσης και του πολιτισμού δεν είναι η κουρελαρία που σκεπάζει το ΑΠΘ. Το Πανεπιστήμιο δεν είναι αυτό που κάποιοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βολτάρουν στους χώρους του καθώς ταυτόχρονα υποκινούνται τα επεισόδια. Οι οικογένειες που βασανίζονται, οι φοιτητές που στο όνομά τους χάνονται οι σπουδές τους, δεν είναι υποχείρια ούτε και όμηροι» αναφέρει η ΝΔ Θεσσαλονίκης και προσθέτει:

«Η Θεσσαλονίκη και το Πανεπιστήμιό της δεν μπορεί να φυλακίζονται από οργισμένες αντιπαραθέσεις και βεντέτες και ούτε από βολικές απραξίες. Τις πορείες, τα εξωφρενικά απαράδεκτα συνθήματα, τον συγχρωτισμό και στο τέλος – τέλος τη δημόσια υγεία, τα χρεώνονται στο έπακρο και δεν είναι άμοιροι ευθυνών οι υποκινητές.

»Η Νέα Δημοκρατία, ως δύναμη υπευθυνότητας, καλεί τον λαό της πόλης σε εγρήγορση και τους υποκινητές να αναλάβουν τις ευθύνες τους» καταλήγει η ανακοίνωση.