Skip to main content

ΝΔ Θεσσαλονίκης: Η Νοτοπούλου θα πληρώσει τις ζημιές της κατάληψης στο ΑΠΘ;

Η ΝΔ Θεσσαλονίκης διερωτάται χαρακτηριστικά εάν η κ. Νοτοπούλου θα πληρώσει το λογαριασμό από τις ζημιές από την κατάληψη της πρυτανείας.

Ευθεία επίθεση πραγματοποιεί η ΝΔ Θεσσαλονίκης στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου μετά τη δήλωσή της ότι «η κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης έχουν επιλέξει τον δρόμο της όξυνσης και της καταστολής» με αφορμή την επιχείρηση της εκκένωσης της πρυτανείας του ΑΠΘ.

Η ΝΔ Θεσσαλονίκης διερωτάται χαρακτηριστικά εάν η κ. Νοτοπούλου «θα πληρώσει το λογαριασμό από τις ζημιές που δείχνονται στις συγκεκριμένες φωτογραφίες, π.χ. για τους συγκεκριμένους εκτυπωτές που φαίνονται στην διπλή φωτογραφία πεταμένοι μαζί με τις καρέκλες στο κλιμακοστάσιο;

Θα αναλάβει να πουλήσει το «έργο τέχνης», της δεύτερης φωτογραφίας, αφού ενδεχομένως το τιτλοδοτήσει «δημοκρατικές φαντασιώσεις» και να δώσει τα χρήματα σε κανέναν πραγματικό φοιτητή για να καλυτερέψει την τηλεκπαίδευσή του;

Θα στερηθεί κανέναν μισθό της ώστε να χρηματοδοτήσει καμμιά οικογένεια που ταλαιπωρείται από τις συνέπειες της πανδημίας;»

«Αλλά να δώσει απάντηση στα ίσια. Όχι πάλι τσουρεκάκια και κουλούρια....», καταλήγει η Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη.