Skip to main content

ΝΔ Θεσσαλονίκης: Συντονισμένες ενέργειες και όχι ευχολόγια κόντρα στην ανεργία

Η διοικούσα επιτροπή της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη επικροτεί τις ουσιαστικές δράσεις που γίνονται για την αντιμετώπιση της ανεργίας στη χώρα.

Στην πρώτη εκδήλωση αναζήτησης θέσεων εργασίας για ανέργους και επιλογής προσωπικού από επιχειρήσεις στις Ημέρες Καριέρας ΟΑΕΔ που έγινε χθες στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ με την υποστήριξη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αναφέρεται η Διοικούσα Επιτροπή της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη.

Όπως τονίζει η ΝΔ Θεσσαλονίκης δόθηκε η δυνατότητα απευθείας συνομιλίας με εκπροσώπους 28 επιχειρήσεων, που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό για περισσότερες από 600 θέσεις εργασίας στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης και στο νομό Κιλκίς. Επιπλέον, εξειδικευμένα στελέχη του ΟΑΕΔ υλοποίησαν συμβουλευτικές συνεδρίες με τους συμμετέχοντες για τη σύνταξη βιογραφικού σημειώματος.

«Η ανεργία δεν αντιμετωπίζεται με ευχολόγια, αλλά με συγκροτημένες ενέργειες, με διασύνδεση των νέων με εξωστρεφείς, παραγωγικές-μεταποιητικές επιχειρήσεις, με ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου, επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας», αναφέρει χαρακτηριστικά η διοικούσα επιτροπή της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη.