Skip to main content

Νέα δίκτυα ύδρευσης σε Λητή, Δρυμό και σε τμήμα του Μελισσοχωρίου

Υπογράφηκε η σύμβαση για την αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης των οικισμών Λητής, Δρυμού και τμήματος του Μελισσοχωρίου του δήμου Ωραιοκάστρου.

Ένα έργο που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων στη Λητή, το Δρυμό και το Μελισσοχώρι θέτει σε τροχιά υλοποίησης η διοίκηση του Παντελή Τσακίρη στο δήμο Ωραιοκάστρου. Σήμερα το μεσημέρι υπογράφηκε στο δημαρχείο η σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης οικισμών Λητής, Δρυμού και τμήματος Μελισσοχωρίου διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου».

Τη σύμβαση υπέγραψαν ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΩ, Σταύρος Μαρμαρίδης και ο Ιωάννης Τόλιος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «ΤΕΔΡΑ Ανώνυμος Τεχνική Περιβαλλοντική Εταιρία με δ.τ. TEDRA», που ανέλαβε να υλοποιήσει το έργο. Παρών κατά την υπογραφή της σύμβασης ήταν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χαράλαμπος Καζαντζίδης.

Το έργο πρόκειται να ξεκινήσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και να ολοκληρωθεί εντός 14 μηνών.

«Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε σημαντικά έργα υποδομών, με στόχο να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των δημοτών μας. Οι κάτοικοι της Μυγδονίας επί χρόνια αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το νερό. Εργαζόμαστε μεθοδικά και συντονισμένα για να ξεπεράσουμε εμπόδια και να λύσουμε αυτά τα σημαντικά και χρόνια προβλήματα. Σήμερα κάνουμε ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς υπογράψαμε τη σύμβαση για να ξεκινήσει το έργο αντικατάστασης των δικτύων ύδρευσης στη Λητή, στο Δρυμό και σε τμήμα του Μελισσοχωρίου. Πρόκειται για ένα έργο που θα συμβάλλει στην βελτίωση της ποιότητας του νερού», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.