Skip to main content

Νέα εκπαιδευτική υπηρεσία από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο υλοποιεί τα εκπαιδευτικά προγράμματα σε συνεργασία με καταξιωμένες Εταιρείες – Μέλη του χώρου

Μια νέα υπηρεσία, την AHK Akademie, με στόχο τη συνεχή εξέλιξη των σύγχρονων στελεχών μέσω επιμορφωτικών σεμιναρίων, καθιερώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Τα σεμινάρια αφορούν βασικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας και επικεντρώνονται στην απόκτηση εξειδικευμένων γνώσεων, αλλά και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων (soft skills) για στελέχη επιχειρήσεων.

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο υλοποιεί τα εκπαιδευτικά προγράμματα σε συνεργασία με καταξιωμένες Εταιρείες – Μέλη του χώρου, οι οποίες επικεντρώνονται στην Πιστοποίηση Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας, Προϊόντων και Εγκαταστάσεων καθώς και στην Πιστοποίηση Επαγγελματικών Προσόντων.

Τα πρώτα σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν κατά την περίοδο Φεβρουαρίου-Απριλίου σε συνεργασία με την εταιρεία πιστοποίησης συστημάτων διαχείρισης και διεργασιών DQS Hellas, θα εστιάσουν σε τρεις βασικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας: Τρόφιμα, Logistics, Φαρμακευτική αγορά. Πιο συγκεκριμένα, θα καλυφθούν οι παρακάτω ενότητες:

• Πρότυπα Φυσικής Ασφάλειας για την Εφοδιαστική Αλυσίδα-TAPA Familiarization Training (24.02.2020)
• Ορθή Πρακτική Διανομής Φαρμάκων για Ανθρώπινη Χρήση-Good Distribution Practices (30.03.2020)
• HACCP and Legal Requirements (06.04.2020)
• Κανόνες Καλής Παραγωγής Φαρμάκων για Ανθρώπινη Χρήση-Good Manufacturing Practices (13.04.2020)

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται στο Εκπαιδευτικό Κέντρο DUAL HELLAS, Ελληνογερμανικός Σύλλογος Φιλαδέλφεια (Μονεμβασίας & Κριεζή 62 – 64, 151 25 Μαρούσι).

Κάθε ενδιαφερόμενος, που επιθυμεί να λάβει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σεμινάρια, μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο,
τηλ. 210 64 19 036, E-Mail: s.thiele@ahk.com.gr και για δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα: www.dual.com.gr/ahkakademie/