Skip to main content

Νέα επιχείρηση καθαρισμού σε Αριστοτέλους και Δ.Γούναρη (φωτο)

Υδροφόρα με ένα πιεστικό μηχάνημα και υπάλληλοι με βούρτσες καθάρισαν το πλακόστρωτο στον άξονα της Αριστοτέλους και στη Δ. Γούναρη.

Σε νέο καθαρισμό τμήματος του άξονα της Αριστοτέλους και της Δημητρίου Γούναρη προχώρησαν υπάλληλοι του τμήματος Καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης.

Η επιχείρηση από την αντιδημαρχία Καθαριότητας επικεφαλής της οποίας είναι ο Νίκος Ζεϊμπέκης, πραγματοποιήθηκε από αργά χθες το βράδυ και για αρκετές ώρες. Υδροφόρα με ένα πιεστικό μηχάνημα και υπάλληλοι με βούρτσες καθάρισαν το πλακόστρωτο από λεκέδες, τα παγκάκια και τις κολώνες.

Φωτογραφίες από τη νέα επιχείρηση δημοσιοποίησε η ομάδα «Φίλοι του Ιστορικού Κέντρου της Θεσσαλονίκης».

Τις προηγούμενες ημέρες ο δήμος Θεσσαλονίκης είχε απευθύνει παράκληση προς τα καταστήματα (συνήθως υγειονομικού ενδιαφέροντος) και τους υπαλλήλους τους, να μην σέρνουν τις σακούλες απορριμάτων στο πλακόστρωτο έως ότου τις εναποθέσουν στους κάδους απορριμάτων διότι δημιουργούνται λεκέδες καθ' όλη τη διαδρομή από υγρά που διαρρέουν από αυτές.

«Η προσπάθεια για ένα καθαρό αστικό περιβάλλον είναι συνεχής. Οι κανόνες πρέπει να τηρούνται από όλους για να φτάσουμε σύντομα στο επιθυμητό αποτέλεσμα που μας αξίζει», σημειώνει ο δήμος.