Skip to main content

Νέα ευρωπαϊκά έργα επικοινωνίας για την SCOPE Communications της Intrasoft

Η SCOPE Communications επελέγη από τους οργανισμούς EASA και ENISA για την υλοποίηση δύο έργων στον τομέα της επικοινωνίας.

Η SCOPE Communications, το communications agency του ομίλου Πληροφορικής INTRASOFT International, επελέγη από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας της Αεροπορίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EASA) και τον Οργανισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ασφάλεια Δικτύων και Πληροφοριών (ENISA) για την υλοποίηση δύο έργων στους τομείς του δημιουργικού σχεδιασμού, της εικαστικής στοιχειοθεσίας και της εκπόνησης στρατηγικού πλάνου επικοινωνίας, αντίστοιχα.

Και τα δύο αυτά καινούρια έργα, σημειώνει η εταιρεία, ενισχύουν την θέση της INTRASOFT στην αγορά επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με το rebranding του τμήματος επικοινωνίας της υπό το όνομα SCOPE, ενός inhouse agency που δραστηριοποιείται κυρίως στον χώρο της ψηφιακής επικοινωνίας. Η SCOPE αναπτύσσεται πλέον σε μια πολυδιάστατη ομάδα δημιουργικών επαγγελματιών και συμβούλων, η οποία παρέχει ολιστικές υπηρεσίες επικοινωνίας και συμβουλευτικής από τα γραφεία της εταιρείας στο Λουξεμβούργο, τις Βρυξέλλες, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.

Βάσει των νέων συμβάσεων, η SCOPE θα παρέχει μια σειρά υπηρεσιών επικοινωνίας με σκοπό την ουσιαστική και αποτελεσματική προσέγγιση του κοινού σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Παρόλο που τα δύο έργα διαφέρουν σε μεγάλο βαθμό, τα ζητούμενα και των δύο υπογραμμίζουν την σημασία της στρατηγικής επικοινωνίας και της υλοποίησης της μέσα από διαφορετικά μέσα ψηφιακά και μη, κάτι που αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την ομάδα της SCOPE. Τα θέματα επικοινωνίας γύρω από την προηγμένη τεχνολογία της ασφάλειας των αερομεταφορών και της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο αποτελούν έναν ακόμη παράγοντα διαφοροποίησης για τη SCOPE, η οποία παρέχει εξειδικευμένο περιεχόμενο στους πελάτες της από τις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International δήλωσε σχετικά: «Η δραστηριότητα της SCOPE Communications επιβεβαιώνει τη δέσμευση της INTRASOFT στην παροχή ενός ευρέος φάσματος υπηρεσιών στους πελάτες της, μέσω της χρήσης των τελευταίων τεχνολογιών, όντας στην πρώτη γραμμή των ψηφιακών εξελίξεων. Είμαστε περήφανοι που τόσο ο EASA όσο και ο ENISA επέλεξαν την ομάδα μας».