Skip to main content

Γυρίσματα στην Περαία για τον Μπαντέρας - Το κτήριο που έγινε... Motel (φωτο)

Τη σκυτάλη για τα γυρίσματα της ταινίας «The Enforcer» με τον Αντόνιο Μπαντέρας πήρε η Περαία - Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες από τα σκηνικά

Της Καλλιόπης Καλύμνιου

Εικόνες από... Μαϊάμι «ξεφύτρωσαν» για μία ακόμα φορά στην ανατολική Θεσσαλονίκη, με την Περαία να έχει σήμερα την... τιμητική της για τις ανάγκες της ταινίας «The Enforcer» με πρωταγωνιστή τον χολιγουντιανό αστέρα, Αντόνιο Μπαντέρας.

Μάλιστα, για τις ανάγκες των αποψινών γυρισμάτων, η πρόσοψη του κτηρίου του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης - Επαγγελματική Σχολή Περαίας μετετράπη σε αμερικανικού τύπου motel, γεμάτο με φοίνικες.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Voria.gr φαίνεται καθαρά και το εντυπωσιακό muscle car, Plymouth Barracuda, το οποίο χρησιμοποιείται σχεδόν καθόλη τη διάρκεια των γυρισμάτων στην πόλη της Θεσσαλονίκης και αποτελεί το όχημα του πρωταγωνιστή Μπαντέρας.

Αύριο Πέμπτη τα γυρίσματα θα συνεχιστούν στη δυτική πλευρά της πόλης, πίσω από το ξενοδοχείο Met, στην περιοχή των Σφαγείων, όπου και θα υπάρξουν κυκλοφορικές ρυθμίσεις.

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη: Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε 3 φάσεις για την ταινία Μπαντέρας