Skip to main content

Νέα γκέλα του Άρη στο Βικελίδης, έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα

Η καλή αμυντική λειτουργία του Απόλλωνα Σμύρνης δεν επέτρεψε στα επιθετικά ατού του Άρη να δημιουργήσουν ευκαιρίες και γκολ.

Η καλά οργανωμένη άμυνα του Απόλλωνα Σμύρνης αποδείχθηκε απροσπέλαστη για τους παίχτες του Άκη Μάντζιου που δεν μπόρεσαν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ το οποίο θα ζευγάρωνε τις νίκες των Κιτρίνων μετά το σπουδαίο διπλό στον Ατρόμητο.

Ο Άρης μπήκε ορεξάτος στο παιχνίδι και μόλις στο 4’ ο Καμαρά βρέθηκε απέναντι από τον Κότσαρη που απέκρουσε το πλασέ προς την εστία.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη και οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να ανοίξουν το σκορ με πλασέ του Παμλίδη στο 24’ που απέκρουσε ο Κουέστα.

Οι παίχτες της Ελαφράς Ταξιαρχίας έκλεισαν στη συνέχεια τους διαδρόμους και δεν επέτρεψαν στον Άρη να βγει με αξιώσεις στην εστία του Κότσαρη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλωνας συνέχισε στο ίδιο μοτίβο με προσοχή στα μετόπισθεν, περιορίζοντας τα ατού του Άρη.

Μοναδική καλή στιγμή στο 76’ όταν Σάσα από τα πλάγια μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ που απέκρουσε ο Κότσαρης.

ΑΡΗΣ (Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Δεληζήσης, Μπράμπετς, Σάσα, Τζέγκο (68’ Λούμορ), Εντιαγέ, Γκαρσία, Χαΐροβιτς (55’ Αλί (68’ Μάνος), Καμαρά.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Φέστα): Κότσαρης, Μπαξεβανίδης, Τουτουαρίμα, Άλβες, Ντομίνγκες, Φατιόν, Σλίβκα, Κάστρο, Πάρα (82’ Παπαγεωργίου), Παμλίδης (75’ Μαρτίνες), Ντάουντα (82’ Ιωαννίδης).