Skip to main content

Νέα συγκλονιστική μαρτυρία κακοποίησης γυναίκας: «Θα σε σκοτώσω και θα φύγω από τη χώρα»

«Αν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει κανένας» είναι ένα από τα πολλά μηνύματα που έχει δεχτεί μία κοπέλα από τον πρώην σύντροφό της.

Ακόμα μία νέα καταγγελία κακοποίησης γυναίκας από τον πρώην σύντροφό της έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τη μητέρα του θύματος, η οποία μίλησε στο STAR, η κόρη της δέχεται συνεχώς απειλητικά μηνύματα από τον πρώην σύντροφό της ενώ δεν λείπουν και τα περιστατικά βίας,  ακόμα και απόπειρα εμπρησμού.

«Αν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει κανένας» είναι ένα από τα πολλά μηνύματα που έχει δεχτεί η κοπέλα, σύμφωνα με τη μαρτυρία της μητέρας ενώ ο άνδρας φέρεται να απειλεί την πρώην σύντροφό του ότι «θα σε σκοτώσω και θα φύγω από τη χώρα»

«Την έβλεπα με μώλωπες, που πολλές φορές δεν μου έλεγε ότι είναι από εκείνον γιατί φοβότανε, ντρεπότανε», περιγράφει η μητέρα το γολγοθά της κόρης της.

«Την κακοποιεί, την απειλεί με μαχαίρια, τη χτυπά, μπαίνει στο σπίτι της από τα παντζούρια. Έχουμε αλλάξει τρία σπίτια για να μην την βρει». Δεν αντέχω άλλο να βλέπω την κόρη μου με μώλωπες, λέει συγκλονισμένη.

«Ζητώ κάποιον να με βοηθήσει. Να ηρεμήσει η οικογένειά μου και το παιδί μου. Να μην το βρω αύριο σφαγμένο», είπε η μητέρα. Την περασμένη Κυριακή η γυναίκα είδε το σπίτι της να τυλίγεται στις φλόγες, με τη μητέρα και την κόρη της να κατηγορούν τον άνδρα για τον εμπρησμό, αναφέρει το ρεπορτάζ.