Skip to main content

Νέα Σμύρνη: Αναβολή έως την Παρασκευή πήρε η δίκη του 22χρονου-Αφέθηκε ελεύθερος

Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος ωστόσο έφυγε από το δικαστήριο συνοδεία αστυνομικών και κρύβοντας τα χαρακτηριστικά του.

Ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του έμεινε ο 22χρονος, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή. Η δίκη του αναβλήθηκε για την Παρασκευή 14 Μαΐου, καθώς ο κατηγορούμενος, ζήτησε αναβολή προκειμένου να προσέλθουν να καταθέσουν μάρτυρες, καθώς και οι παθούσες.

«Το δικαστήριο έκανε δεκτό σήμερα το αίτημα της υπεράσπισης για αναβολή προκειμένου να συγκεντρωθούν και όλα τα στοιχεία για να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη» είπε ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, Γιώργος Μυταλούλης. Μάλιστα, συμπλήρωσε σχετικά με δήλωση που φέρεται να έκανε ο νεαρός κατηγορούμενος περί «βίτσιου να ακολουθεί ωραίες γυναίκες», ότι δεν έγινε ποτέ. «Θέλω να αναφερθώ σε μια δήλωση που φέρεται να έκανε ότι το «έχει βίτσιο να ακολουθεί ωραίες γυναίκες», δεν υπάρχει πουθενά και δεν έχει καταγράφει» είπε.

Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος ωστόσο έφυγε από το δικαστήριο συνοδεία αστυνομικών και κρύβοντας τα χαρακτηριστικά του.

Ο φοιτητής συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη μετά την καταγγελία κοπέλας, την οποία φέρεται να ακολούθησε «με το μόριο έξω» καθώς εκείνη έμπαινε στην πολυκατοικία που διαμένει στη Νέα Σμύρνη. Η νεαρή κοπέλα δημοσιοποίησε βίντεο στα social media από κάμερα ασφαλείας της πολυκατοικίας και έτσι οι αστυνομικές αρχές τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Στη συνέχεια, βέβαια, έγιναν κι άλλες καταγγελίες εναντίον του από άλλα θύματά του που τον αναγνώρισαν.

Ο 22χρονος νεαρός που φέρεται να κυνήγησε με το μόριό του έξω τη νεαρή γυναίκα στην Νέα Σμύρνη εμπλέκεται πίσω από τρεις παρόμοιες περιπτώσεις που σημειώθηκαν σε Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο και Ακρόπολη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για δύο περιπτώσεις τον Αύγουστο, η μία στο Π. Φάληρο σε βάρος 24χρονης και η άλλη στην Ακρόπολη σε 22χρονη. Η τρίτη υπόθεση αφορά την προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας εις βάρους 28χρονης στη Νέα Σμύρνη, τον Σεπτέμβριο 2020. Και οι τρεις γυναίκες τον αναγνώρισαν.

Πηγή ethnos.gr