Skip to main content

Νέα Σμύρνη: Δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος του 22χρονου

Ο 22χρονος φοιτητής που επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή γυναίκα στη Νέα Σμύρνη κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή.

Ποινική δίωξη για το πλημμέλημα της προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή ασκήθηκε από τον εισαγγελέα στον 22χρονο που επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή γυναικά στη Νέα Σμύρνη.

Δείτε - Βίντεο: Νεαρή καταγγέλλει επιδειξία στη Νέα Σμύρνη

Ο νεαρός φοιτητής έχει αναγνωριστεί από πέντε γυναίκες για παρόμοιες επιθέσεις.

Ο κατηγορούμενος παραπέμπεται να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο.

Ο νεαρός εντοπίστηκε χθες, αρχικά προσήχθη και στη συνέχεια συνελήφθη. Για τη σύλληψή του βασικό στοιχείο αποδείχτηκαν τα δακτυλικά αποτυπώματα πάνω στην πόρτα της εισόδου, στην πολυκατοικία της Νέας Σμύρνης.

Οι αστυνομικοί, μελετώντας το βίντεο, διαπίστωσαν ότι ο νεαρός αγγίζει την πόρτα λίγο πριν καταλάβει ότι δεν μπορεί να μπει στην πολυκατοικία.

Μάλιστα, παρότι κατά την προσαγωγή του αρνιόταν κάθε εμπλοκή, παραδέχτηκε τις πράξεις του μόλις οι αστυνομικοί τού είπαν πως έχουν ταυτοποιηθεί τα αποτυπώματά του.

Λίγο αργότερα, σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν και τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης στη Νέα Σμύρνη, ενώ έχει κατασχεθεί ο ηλεκτρονικός του υπολογιστής.