Skip to main content

Νέα Σμύρνη: Ενώπιον της δικαιοσύνης ο 22χρονος επιδειξίας

Ενώπιον της δικαιοσύνης θα βρεθεί σήμερα ο 22χρονος που κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή.

Ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας παρουσιάζεται σήμερα το πρωί ο 22χρονος από τη Νέα Σμύρνη που κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Υπενθυμίζεται πως ο 22χρονος που φέρεται να ακολούθησε κατά πόδας νεαρή κοπέλα έως το σπίτι της με το μόριό του σε κοινή θέα, το βράδυ της Τετάρτης στη Νέα Σμύρνη. Η ίδια δημοσιοποίησε το βίντεο από το περιστατικό με αποτέλεσμα να αναγνωριστεί και για άλλες αντίστοιχες πράξεις.

Αργότερα, ακόμη μια γυναίκα αναγνώρισε και κατήγγειλε τον 22χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μια νεαρή από την Κύπρο η οποία έστειλε ένα email στην αστυνομία στο οποίο ανέφερε πως ο δράστης είχε προβεί δημόσια σε ασελγείς πράξεις μπροστά της και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Συγκεκριμένα, τον Μάρτιο του 2020, η γυναίκα βρισκόταν σε μια στάση λεωφορείου στην Καλλιθέα όταν ο δράστης αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά στα μάτια της.

Άλλες τρεις γυναίκες από τη Νέα Σμύρνη, Ακρόπολη και Φάληρο αναγνώρισαν το πρόσωπο του 22χρονου που λίγες ημέρες νωρίτερα είχε εμφανιστεί μπροστά τους, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που είχε εμφανιστεί και στη νεαρή κοπέλα στη Νέα Σμύρνη.

Το μόνο που είπε στους αστυνομικούς φέρεται να ήταν: «Έχω ένα βίτσιο όταν βρω κάτι ωραίο θέλω να το ακολουθήσω».