Skip to main content

Τα νέα της ομογένειας στις ΗΠΑ από το Hellenic DNA (video)

Συνεργασία της Voria με το Hellenic DNA που παρουσιάζει κάθε μήνα ένα δελτίο ειδήσεων με νέα από την ομογένεια της Αμερικής.

Τη συνεργασία της με το διαδικτυακό κανάλι της ομογένειας στην Αμερική, Hellenic DNA, και τον δημοσιογράφο Πάνο Σατζόγλου εγκαινιάζει η Voria.gr.

Το Hellenic DNA παρουσιάζει κάθε μήνα ένα δελτίο ειδήσεων με νέα από την ομογένεια της Αμερικής.

Στο πιο πρόσφατο δελτίο ειδήσεων φιλοξενήθηκαν ρεπορτάζ από την απονομή βραβείων της ομοσπονδίας ελληνικών σωματείων της Νέας Ιερσέης και την ομιλία του επιχειρηματία Τζον Κατσιματίδη στο ελληνοαμερικανικό επιμελητήριο, η συνέντευξη του νεοεκλεγέντα  δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα, καθώς και στιγμιότυπα από την ενθρόνιση του Αρχιεπισκόπου Αμερικής, Ελπιδοφόρου. Ακόμα, το Hellenic DNA μίλησε με τον πρόεδρο της ΤΙΤΑΝ και των Optima Foods, Κώστα Μάστορα για το μεγάλο event Summer Fancy Foods ενώ παρουσίασε στιγμές από το δείπνο των Αγγελιάδη και Τενέδιου με πατέρες του Αγίου Όρους και τις εορταστικές εκδηλώσεις για το τέλος της σχολικής χρονιάς στα σχολεία της ομογένειας στη Νέα Υόρκη.

Ο Πάνος Σατζόγλου είναι δημοσιογράφος που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Τα τελευταία χρόνια ζει στη Νέα Υόρκη.