Skip to main content

Νέες συλλήψεις για παράνομη διακίνηση μεταναστών στη Θεσσαλονίκη

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης διενεργούν συστηματικούς ελέγχους για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε παράνομες μεταφορές αλλο

Στη σύλληψη δύο ατόμων για δύο περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών προχώρησαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς ηλικίας 25 και 28 ετών. Σύμφωνα με την αστυνομία πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην Παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε σήμα σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου δε συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα. Το όχημα ακινητοποιήθηκε στο ύψος των Νέων Βρασνών, όπου ο 25χρονος οδηγός προσπάθησε να διαφύγει, πλην όμως συνελήφθη έπειτα από πεζή καταδίωξη. Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκαν τρεις (3) αλλοδαποί (2 εκ των οποίων στο χώρο των αποσκευών), οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Βραδινές ώρες χθες στην Εγνατία Οδό ύψος κόμβου Κερδυλλίων, έπειτα από έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 28χρονος, βρέθηκαν στο εσωτερικό του, τρεις (3) αλλοδαποί (2 εκ των οποίων στο χώρο των αποσκευών), οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Σε βάρος τους σχηματίστηκαν σχετικές δικογραφίες από αστυνομικούς των Τμημάτων Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου και Μυγδονίας αντίστοιχα.