Skip to main content

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές μετά το μεσημέρι και πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας το βράδυ.

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται σήμερα στα δυτικά και τη Μακεδονία. Στην υπόλοιπη χώρα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης από τη νύχτα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 17 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 16 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 21 έως 27 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 19 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές μετά το μεσημέρι και πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και παροδικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.