Skip to main content

Νεφώσεις στη Βόρεια Ελλάδα - Σε άνοδο η θερμοκρασία

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται σήμερα νεφώσεις έως το μεσημέρι. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς.

Βροχές, χιονοπτώσεις στα ορεινά και ενδεχομένως σποραδικές καταιγίδες στις θαλάσσιες περιοχές αναμένονται την Τρίτη 7 Απριλίου 2020 στα ανατολικά των κεντρικών και νοτίων ηπειρωτικών και στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο. Άνεμοι έως 9 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, βροχές αναμένονται στην ανατολική Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά αυτών. Βροχές και ενδεχομένως σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στο Αιγαίο. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα και θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 1 έως 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 2 έως 18, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 16, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 18, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 7 έως 15, στα Δωδεκάνησα από 10 έως 18, στις Κυκλάδες από 10 έως 15 και στην Κρήτη από 12 έως 15.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 έως 8 και τοπικά έως 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται βροχές έως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και πρόσκαιρα κατά τόπους έως 7 με 8 μποφόρ. Στον Νότιο Ευβοϊκό οι άνεμοι θα φτάνουν πρόσκαιρα τα 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 9 έως 12 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις έως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες έως βορειοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς.