Skip to main content

Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος ψαράς στη Χαλκιδική

Ο 63χρονος είχε πάει για ψάρεμα χθες το απόγευμα και δεν επέστρεψε. Εντοπίστηκε νεκρός σήμερα από κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος.

Νεκρός εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε ακτή δυτικά της Γερακινής, ο 63χρονος ψαράς που αγνοείτο στη Χαλκιδική.

Όπως δήλωσε ο Διευθυντής Επιχειρήσεων ΚΔ της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, Αλέξης Λιάμος, ο άτυχος ψαράς εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του γύρω στις 12.30 το μεσημέρι από κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος και αναγνωρίστηκε ήδη από τους οικείους του.

Το πτώμα του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του, σύμφωνα με το Λιμενικό.

Ο 63χρονος είχε πάει για ψάρεμα χθες το απόγευμα και δεν επέστρεψε. Οι συγγενείς του ανησύχησαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε το Λιμενικό Σώμα.

Οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή του Τορωναίου Κόλπου και συγκεκριμένα στη θαλάσσια περιοχή σε Καλύβες και Γερακινή.

Στις έρευνες συμμετείχε ένα πλωτό σκάφος, ένα αλιευτικό σκάφος και ένα περιπολικό του Λιμενικού Σώματος. Ακόμη συμμετείχαν η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και εθελοντές του ΟΦΚΑΘ με δύο δύτες και πεζοπόρα τμήματα.