Skip to main content

Νεκρός ο 17χρονος γιος της Σινέντ Ο' Κόνορ δυο ημέρες μετά την εξαφάνισή του

Ο Σέιν είχε εξαφανιστεί την Πέμπτη από το Δουβλίνο με τη μητέρα του να του απευθύνει έκκληση μέσω Twitter να μην κάνει κακό στον εαυτό του.

Με μια σπαρακτική ανάρτησή της στο twitter η τραγουδίστρια Σινέντ Ο' Κόνορ ανακοίνωσε την αυτοκτονία του γιου της Σέιν, ο οποίος είχε εξαφανιστεί πριν δύο μέρες από το Δουβλίνο όπου διέμενε.

«Ο υπέροχος γιος μου, το φως της ζωής μου, αποφάσισε να τελειώσει την επίγεια μάχη του σήμερα και βρίσκεται με τον Θεό. Ελπίζω να αναπαυτεί εν ειρήνη και κανένας να μην ακολουθήσει το παράδειγμά του. Μωρό μου, σε αγαπώ τόσο πολύ. Σε παρακαλώ, αναπαύσου εν ειρήνη», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Ο Σέιν είχε εξαφανιστεί την Πέμπτη από το Δουβλίνο με τη μητέρα του να του απευθύνει έκκληση μέσω Twitter να μην κάνει κακό στον εαυτό του.

«Σέιν η ζωή είναι πολύτιμη. Ο Θεός δε σου έδωσε αυτό το όμορφο χαμόγελο άδικα. Ο κόσμος μου θα καταρρεύσει χωρίς εσένα. Είσαι η καρδιά μου. Σε παρακαλώ μην την κάνεις να σταματήσει. Μην κάνεις κακό στον εαυτό σου».

Εκπρόσωπος της οικογένειας ανέφερε: «Δυστυχώς, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τον θάνατο του Σέιν Ο’ Κόνορ. Ευγενικά ζητούμε για σεβασμό και εκτίμηση προς την Σινέντ, τον πατέρα του Σέιν και την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Μάλιστα η Ο' Κόνορ του αφιέρωσε ένα τραγούδι του Μπομπ Μάρλεϊ σημειώνοντας ότι θα είναι για πάντα μαζί.