Skip to main content

Νέο ban στην ΚΑΕ Άρης από τον Γιάνκοβιτς

Το σημερινό ban είναι το όγδοο που καλείται να διαχειστεί η ΚΑΕ Άρης από την περίοδο 2016-2017 - Τι απαντούν οι κιτρινόμαυροι.

Δεύτερο ban στην πλάτη της, το οποίο μεγαλώνει το πρόβλημα που έχει από το Δεκέμβριο του 2021, σχετικά με το απαγορευτικό μεταγραφών που της επιβλήθηκε τότε από τη FIBA, μετρά από σήμερα η ΚΑΕ Άρης.

Σχετίζεται με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος απευθύνθηκε προ μηνών εκ νέου στην παγκόσμια ομοσπονδία για χρήματα που έχει λαμβάνειν από τους «κιτρινόμαυρους», από τη θητεία στις τάξεις τους τη σεζόν 2016-2017 και δεν έχει εισπράξει, στο σύνολό τους, ακόμη. Κίνηση με την οποία ο 32χρονος σμολ φόργουορντ δικαιώθηκε.

Το πρώτο ban στην ΚΑΕ Άρης, που οδήγησε στο απαγορευτικό μεταγραφών στα τέλη του περασμένου έτους, υπενθυμίζεται, επιβλήθηκε για οικονομική ασυνέπεια προς τον Αμερικανό φόργουορντ, Ντέβιν Μαρμπλ, ο οποίος συνεργάστηκε με την ομάδα το 2016.

Το σημερινό ban είναι το 8ο που καλείται να διαχειστεί η ΚΑΕ Άρης από την περίοδο 2016-2017 (σ.σ. τρία έχουν εξοφληθεί από το περασμένο καλοκαίρι, τρία είναι σε διακανονισμούς και έχει εξοφληθεί και ban από τον Κάιλ Γουίβερ, για τη σεζόν 2017-2018).

Οι Θεσσαλονικείς επισημαίνουν πως, τόσο με τον Γιάνκοβιτς, όσο και με τον Μαρμπλ, θα ασχοληθούν από τη στιγμή που τακτοποιηθεί το ζήτημα του πιστοποιητικού συμμετοχής της ΚΑΕ Άρης στο νέο πρωτάθλημα.

«Η επίλυση των δύο bans θεωρείται αυτονόητη, προκειμένου η ομάδα να κάνει τον σχεδιασμό της απερίσπαστη» τονίζεται χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ