Skip to main content

Νέο γραφείο στο Σίδνεϊ από την fintech εταιρεία Ebury

Στο γραφείο του Σίδνεϊ η εταιρεία ξεκινά με ένα δυναμικό 15 εργαζομένων, για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των μικρομεσαίων τοπικών επιχειρήσεων.

Η Ebury, fintech εταιρία στον κλάδο των διεθνών εταιρικών συναλλαγών, ανακοινώνει το άνοιγμα νέου γραφείου στο Σύδνεϋ, μετά από μια μακρά περίοδο επέκτασης στο βόρειο ημισφαίριο. Πλέον, η εταιρεία δραστηριοποιείται σε Ευρώπη, Ασία, βόρειο Αμερική και Αυστραλία. Από τον Σεπτέμβριο του 2017, η Ebury διατηρεί γραφείο και στην Ελλάδα.

Στο γραφείο του Σύδνεϋ η εταιρία ξεκινά με ένα δυναμικό 15 εργαζομένων, προκειμένου να ικανοποιήσει τις ανάγκες των μικρομεσαίων τοπικών επιχειρήσεων οι οποίες επιθυμούν να επεκταθούν διεθνώς. Ο διευθυντής της Ebury Αυστραλίας, Rick Roache υπολογίζει ότι περισσότερες από 20.000 επιχειρήσεις στην Αυστραλία θα μπορούσαν να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες της Ebury. «Διαπιστώνουμε ότι στη χώρα υπάρχει εξαιρετικό πεδίο συνεργασίας με τις τοπικές μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις ώστε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες τους για πληρωμές και συνάλλαγμα που δεν εξυπηρετούνται επαρκώς από το διεθνές τραπεζικό μοντέλο. Για την ανάπτυξη και την ευημερία μιας εταιρίας χρειάζονται τα λιγότερα δυνατόν σύνορα. Αποστολή μας είναι η ενδυνάμωση μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στο διεθνές εμπόριο, μειώνοντας τα όρια που μπαίνουν από διεθνείς τραπεζικούς οργανισμούς», δήλωσε ο κ. Roache.  

Η start up εταιρία ιδρύθηκε το 2009 και εξειδικεύεται στις συναλλαγές σε ξένο νόμισμα, όπως διεθνείς πληρωμές και στρατηγικές αντιστάθμισης και διαχείρισης συναλλαγματικού κινδύνου σε πλήθος μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Διεθνώς απασχολεί περισσότερα από 600 άτομα σε 17 γραφεία στην Ευρώπη, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Βόρεια Αμερική και σχεδιάζει να αυξήσει το προσωπικό σε 1.000 άτομα έως το τέλος του 2018. Η εταιρία παρέχει εξυπηρέτηση σε συνάλλαγμα σε 140 νομίσματα, τόσο σε αναπτυγμένες όσο και σε αναδυόμενες αγορές, εξυπηρετώντας τους πελάτες της με εξατομικευμένες λύσεις.

«Η επέκταση της διεθνώς υπαγορεύεται από τη φύση των συναλλαγών στον κλάδο των διεθνών πληρωμών, που καθιστούν αναγκαία τη συνεργασία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με έναν ευέλικτο εταίρο ικανό να στηρίξει την ανάπτυξή τους. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανά τον κόσμο έχουν ανάγκη για πρόσβαση σε μοντέρνες λύσεις και σύγχρονα εργαλεία για τις διεθνείς συναλλαγές τους, κι αυτό ακριβώς τους παρέχει η Ebury», αναφέρει η εταιρεία.