Skip to main content

Νέο κύμα διεθνών επαφών με funds για τον Μητσοτάκη

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ετοιμάζεται να συναντήσει ξανά κορυφαία στελέχη ξένων funds, αλλά και στελέχη μεγάλων ξένων ΜΜΕ

Ήταν τόση και τέτοια η αποδοχή του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, από τα ξένα επενδυτικά funds, την περασμένη εβδομάδα στο Λονδίνο, που άμεσα ετοιμάζεται το ...σίκουελ. Όπως πληροφορείται η Voria.gr, Goldman Sacks και Deutsche Bank, που ήταν οι δύο συνδιοργανωτές του πρώτου event, θα αναλάβουν την ίδια αποστολή και για το δεύτερο.

Η χρησιμότητά του; Μεγάλη, όπως εκτιμάται από όλες τις πλευρές, καθώς ο πρόεδρος της ΝΔ δεν πρόλαβε να κάνει τις συναντήσεις με όλους τους διαχειριστές των μεγάλων ξένων funds.

Έτσι, ο κ. Μητσοτάκης ετοιμάζεται να συναντήσει ξανά κορυφαία στελέχη μεγάλων ξένων funds. Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης θα συνεχίσει και τον κύκλο με τις συναντήσεις που έχει το τελευταίο διάστημα με στελέχη μεγάλων ξένων ΜΜΕ.

Ως γνωστόν, η αρχή έγινε με το επιτελείο των Financial Times και της Deutsche Welle, ενώ κατά το ταξίδι του στις ΗΠΑ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με μεγάλα αμερικανικά Μέσα. Το συμπέρασμα; Οπως λένε από το επιτελείο του, "όλοι θέλουν να τον συναντήσουν..."