Skip to main content

«Πατρίδα» το νέο κόμμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου - Αντιπρόεδρος η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Λίγο καιρό μετά τη διαγραφή του από το σχήμα που είχε ιδρύσει με τον Τζήμερο και τον Κρανιδιώτη, ο ανεξάρτητος βουλευτής ανακοίνωσε το νέο του κόμμα.

Νέο κόμμα ίδρυσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ενάμιση μήνα μετά τη διαγραφή του από τον κομματικό συνασπισμό που είχε ιδρύσει με τον Φαήλο Κρανιδιώτη και Θάνο Τζήμερο.

Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ανακοίνωσε αυτή τη φορά το κόμμα «Πατρίδα» (Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής), με πανομοιότυπες αναρτήσεις στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Facebook και το Twitter.

O Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε προαναγγείλει την κίνησή του, επιλέγοντας μάλιστα για αντιπρόεδρο την Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία είχε διαγραφεί από τη Νέα Δημοκρατία στα μέσα Ιουνίου.

«Από σήμερα στη Βουλή των Ελλήνων η ΠΑΤΡΙΔΑ έχει φωνή. Οι αρχές μας ξεκάθαρες: Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια και Οικονομική Ελευθερία. Δεν συμβιβαζόμαστε. Μόνο αγωνιζόμαστε. Με σθένος και πίστη. Μαζί. Για την Ελλάδα και για το μέλλον των παιδιών μας», αναφέρει στην ανάρτησή του.