Skip to main content

Νέο οπαδικό επεισόδιο: Νεαροί απείλησαν και ξυλοκόπησαν βάναυσα ανήλικο στο Μενίδι

Δύο χούλιγκαν με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου έβαλαν τον ανήλικο με τη βία σε αυτοκίνητο και τον οδήγησαν σε απομακρυσμένη περιοχή.

Συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής νεαρός που ξυλοκόπησε ανήλικο μαζί με ένα ακόμα άτομο, με οπαδικά κίνητρα, στις Αχαρνές, ενώ αργά το βράδυ συνελήφθη και ο 23χρονος συνεργός του.

Οι δύο χούλιγκαν δεν ξυλοκόπησαν μόνο τον ανήλικο, αλλά με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου τον έβαλαν με τη βία σε αυτοκίνητο και τον οδήγησαν σε απομακρυσμένη περιοχή, όπου τον κακοποίησαν.

Ο 24χρονος δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, και κατηγορείται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, αρπαγή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό, όπως και ο 23χρονος συνεργός του.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το βράδυ της Πέμπτης 2 Ιουνίου 2022, στην περιοχή των Αχαρνών, οι δύο δράστες προσέγγισαν πεζή παρέα ανηλίκων και με χρήση σωματικής βίας εξανάγκασαν έναν εξ αυτών να επιβιβασθεί σε αυτοκίνητο, ενώ με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου απομάκρυναν τους άλλους.

Στη συνέχεια, οδήγησαν τον ανήλικο σε απομακρυσμένη περιοχή, όπου του έσκισαν τα ρούχα και του προκάλεσαν σωματικές βλάβες.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.