Skip to main content

Νέο παραλήρημα Τζούμα: «Άντε από εδώ πρωί πρωί, ανόητη», είπε σε δημοσιογράφο (vid)

Ο ηθοποιός που προχώρησε σε αδιανόητες δηλώσεις συνεχίζει να προκαλεί χαρακτηρίζοντας ανόητη την Ηρώ Ράντου στον αέρα της εκπομπής.

Συνεχίζει να προκαλεί ο Κωνσταντίνος Τζούμας, μετά τη δήλωση που έκανε χθες και στην οποία είπε πως «οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται στη φλυαρία των γυναικών» αφήνοντας άφωνους τους παρουσιαστές στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Σήμερα το πρωί ο ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1 και ήταν εξίσου εριστικός και προκλητικός.

 


Όταν κλήθηκε να σχολιάσει όσα δήλωσε χθες, υπογράμμισε: «Όλο αυτό έγινε γιατί είχε αργήσει ο διευθυντής φωτογραφίας, είχε δουλειά στη Συγγρού. Δεύτερον, η αργία μητέρα πάσης κακίας. Τρίτον για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα να το παίξω "κακό παιδί". Θα πω κόντρα πράγματα που δεν πιστεύω».

Τότε η Ηρώ Ράντου χαρακτήρισε κατάπτυστα τα όσα είπε, με τον ηθοποιό να της μιλάει υποτιμητικά, λέγοντας: «Σιγά που σε εξόργισε! Είναι παγκόσμια μάστιγα για ποιους; Για τους κανίβαλους; Δεν είμαι κανίβαλος. Έχω τρυφερότητα για τα παιδιά και τις γυναίκες. Άντε από εδώ πρωί πρωί, άντε φύγετε από εδώ ανόητη».

Το μεσημέρι του Σαββάτου 8/1 και αφού είχε τελειώσει η εκπομπή «Πρωινοί Τύποι», η Ηρώ Ράντου πραγματοποίησε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να τοποθετηθεί για την λεκτική-υβριστική επίθεση που δέχθηκε από τον Κωνσταντίνο Τζούμα.

«Ο κύριος Τζούμας βγήκε στην εκπομπή μας @prwinoitypoi, έχοντας την ευκαιρία να ανακαλέσει τα όσα κατάπτυστα είπε περί φλυαρίας των γυναικών που δικαιολογεί τις γυναικοκτονίες. Αντί να ζητήσει συγγνώμη ή έστω να ανασκευάσει τα όσα είπε, μου επιτέθηκε προσωπικά, χαρακτηρίζοντας με "ανόητη", επειδή υπερασπίστηκα όσες γυναίκες βιώνουν τη βία. Όχι, δεν είναι ούτε σεξιστής ούτε μαυροχιουμορίστας. Είναι ο ίδιος ο σπόρος της λεκτικής και της σωματικής βίας κατά των γυναικών, είτε λόγω επικίνδυνης "ανοησίας" είτε λόγω καθαρόαιμου μισανθρωπισμού» τόνισε η δημοσιογράφος του ANT1, υπερασπιζόμενη τον εαυτό της και έμμεσα όλες τις γυναίκες που δέχονται άσχημη συμπεριφορά από το ανδρικό φύλο.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 8/1, ο Κωνσταντίνος Τζούμας μίλησε στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!», υποστηρίζοντας πως έκανε χιούμορ, όταν σχολίασε τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Κοζάνης για τη φλυαρία των γυναικών. Ακόμη, δήλωσε πως σκοπεύει να ζητήσει συγγνώμη για κάτι.

«Επιτέλους, έγινα Νο1 trend στο Twitter! Μία φορά αποφάσισα να γίνω το κακό παιδί. Ίχνος χιούμορ δεν έχει μείνει πια; Εξυπακούεται ότι είμαι κατά των γυναικοκτονιών. Κάνω ραδιόφωνο τόσα χρόνια, μίλησα ποτέ εναντίον των γυναικών; Σαχλαμάρες!» υπογράμμισε.

«Αποτυχημένο είναι το χιούμορ που δεν αρέσει στους πολλούς. Εγώ δεν λέω αυτά που θέλει να ακούει ο κόσμος, θα λέω αυτά που δεν θέλει να ακούσει» σημείωσε.

Παράλληλα, ανέφερε: «Δεν πιστεύω στις οικογένειες, πιστεύω ότι στα βάθη του μυαλού τους λένε πολύ χειρότερα πράγματα από αυτά που είπα σε μία εκπομπή. Γεμάτοι ανημπόρια, κάθονται μπροστά στην τηλεόραση. Δεν έχουν τι να κάνουν και μεταδίδουν στα παιδιά τους αυτό το πράγμα».

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι δεν θα χρησιμοποιούσε τη λέξη «συγγνώμη»: «Με έργα, όχι με λόγια, θα έδειχνα πως αυτό που λέω το εννοώ».