Skip to main content

Νέο Πρόγραμμα στη διοίκηση αθλητικών οργανισμών από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες του αθλητισμού, πρώην αθλητές που ασχολούνται με τη διοίκηση και φοιτητές/αποφοίτους σχετικών σχολών

Νέο online πρόγραμμα εκπαίδευσης στη Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών προσφέρει η σχολή Επιστημών Αθλητισμού & Φυσικής Αγωγής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. Το «Online Certificate in Sport Business» έχει διάρκεια 60 ωρών, με συνδυασμό σύγχρονης και ασύγχρονης εξ΄αποστάσεως εκπαίδευσης, ώστε να εξυπηρετεί και εργαζόμενους με αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή τους.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση που καλύπτει θέματα σχετικά με τη Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών, τη Διοίκηση Αθλητικών Επιχειρήσεων (γυμναστήρια, ακαδημίες κ.λπ.), καθώς και τη Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις εξής θεματικές ενότητες, μέσα από τις οποίες οι εκπαιδευόμενοι αποκτούν μία ολοκληρωμένη αντίληψη της διαχείρισης ενός αθλητικού οργανισμού, σε διοικητικό, αναπτυξιακό, επικοινωνιακό και οικονομικό επίπεδο: Στρατηγική Διαχείριση | Δεξιότητες Διαχείρισης | Μάρκετινγκ Αθλητισμού | Χρηματοοικονομική Λογιστική, σύμφωνα με ανακοίνωση του κολλεγίου.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, «το πρόγραμμα ξεχωρίζει γιατί δίνει έμφαση σε θέματα που σχετίζονται με τη διαχείριση οικονομικών πόρων.  Οι απόφοιτοι του προγράμματος μπορούν – μεταξύ άλλων – να ερμηνεύουν τις οικονομικές καταστάσεις ενός αθλητικού οργανισμού (ισολογισμός, λογαριασμός εισοδήματος, ταμειακές ροές) και να αξιολογούν την οικονομική και χρηματοοικονομική πορεία επιχειρηματικών σχεδίων σχετικών με τον κλάδο του αθλητισμού».

Το Online Certificate in Sport Business απευθύνεται σε επαγγελματίες του κλάδου του αθλητισμού, πρώην αθλητές που ασχολούνται με τη Διοίκηση Αθλητισμού, στελέχη ΝΠΔΔ με αρμοδιότητες σε αθλητικά ζητήματα, καθώς και φοιτητές / αποφοίτους σχετικών Σχολών.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να εξασφαλίσετε μία θέση κάντε κλικ εδώ.   

Λίγα λόγια για τη Σχολή Επιστημών Αθλητισμού & Φυσικής Αγωγής:

Η Σχολή Επιστημών Αθλητισμού & Φυσικής Αγωγής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει περιζήτητα bachelors και masters σε συνεργασία με τα κορυφαία Διεθνή Πανεπιστήμια: Oxford Brookes University, University of East London και Solent University. Περιλαμβάνει καινοτόμα προγράμματα σπουδών που καλύπτουν όλο το εύρος των σύγχρονων εξειδικεύσεων στον κλάδο του αθλητισμού, όπως: Προπονητική & Φυσική Αγωγή, Οργάνωση - Διοίκηση και Ανάπτυξη Αθλητισμού και Αθλητική Διατροφή.