Skip to main content

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος CNP Assurances o Stéphane Dedeyan

Το Διοικητικό Συμβούλιο της CNP Assurances με πρόσφατη απόφασή του διόρισε τον κ. Stéphane Dedeyan στη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της CNP Assurances, μητρικής εταιρείας του ηγετικού κυπριακού ασφαλιστικού ομίλου CNP Cyprus, με πρόσφατη απόφασή του διόρισε τον κ. Stéphane Dedeyan στη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της CNP Assurances στη Γαλλία.

Αντικαθιστά τoν κ. Antoine Lissowski, του οποίου η θητεία λήγει τον ερχόμενο Απρίλιο και ο οποίος θα συνταξιοδοτηθεί.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της CNP Assurances εξέφρασε ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον κ. Antoine Lissowski, για τη σημαντική του δράση στο μετασχηματισμό και στην ανάπτυξη του Ομίλου.

Συνέβαλε επίσης στη διαδικασία προσέγγισης με τη La Banque Postale ώστε να σχηματιστεί ένας κορυφαίος «τραπεζοασφαλισιτικός όμιλος» ικανός να δημιουργήσει αξία για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Η Véronique Weill, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της CNP Assurances, σχολίασε: «Με τις εμπειρίες, τις αξίες, τις προσωπικές του ικανότητες και την εξαιρετική γνώση του ασφαλιστικού τομέα, ο Stéphane Dedeyan έχει την πλήρη εμπιστοσύνη μας να αναπτύξει τη στρατηγική της CNP Assurances και να επιταχύνει το μετασχηματισμό των επιχειρηματικών εργασιών προς το καλώς νοούμενο συμφέρον των πελατών και συνεργατών της. Είμαστε πεπεισμένοι ότι, μαζί με τη La Banque Postale, θα συνεισφέρει σημαντικά στη δημιουργία ενός ευρωπαίου ηγέτη στον τραπεζοασφαλιστκό κλάδο και στην υπεύθυνη χρηματοδότηση».