Skip to main content

Νεροποντή στην Κεντρική Μακεδονία: 380 κλήσεις στην Πυροσβεστική, οι 165 στη Θεσσαλονίκη

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε συνολικά 380 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων εχθές από τη στιγμή που ξεκίνησαν τα φαινόμενα.

Σε συνολικά 79 αντλήσεις υδάτων και 20 κοπές δέντρων χρειάστηκε να παρέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Θεσσαλονίκη, στην Πέλλα και στο Κιλκίς μετά την ισχυρή νεροποντή που έπληξε εχθές περιοχές της χώρας.

Διαβάστε σχετικά - Νεροποντή στη Θεσσαλονίκη: Έσπασε το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής - Όλα τα προβλήματα  

Εδικότερα, η Πυροσβεστική παρείχε συνδρομή σε 10 αντλήσεις νερού και 12 κοπές δέντρων στη Θεσσαλονίκη, σε 43 αντλήσεις και έξι κοπές και μία αφαίρεση αντικειμένου στο Κιλκίς, ενώ σε 26 αντλήσεις υδάτων και δύο κοπές στην Πέλλα, και ειδικότερα στην Έδεσσα. 

Διαβάστε ακόμη: Καταιγίδα έπληξε τη Θεσσαλονίκη, πλημμύρισαν δρόμοι - Δείτε βίντεο

Συνολικά, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε συνολικά 380 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων εχθές από τη στιγμή που ξεκίνησαν τα φαινόμενα το μεσημέρι στη Θεσαλονίκη, την Πέλλα και το Κιλκίς, χωρίς, ωστόσο, να χρειαστεί να επιχειρήσουν σε όλες. 

Συγκεκριμένα, οι 165 αφορούν τη Θεσσαλονίκη, οι 105 την Πέλλα και οι 110 το Κιλκίς. 

Όπως είχε δηλώσει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο προϊστάμενος του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Χαράλαμπος Στεργιάδης, κυκλοφοριακά προβλήματα και διακοπές ρεύματος παρουσιάστηκαν στο Κιλκίς, ενώ βροχόπτωση σημειώθηκε και στη Χαλκιδική, όπου προβλήματα παρουσιάστηκαν στον Πολύγυρο, την Αρναία και την Καλλικράτεια.