Skip to main content

Νυχτερινή καρναβαλική παρέλαση στην Επανομή την επόμενη Κυριακή

Μικροί και μεγάλοι από όλο τον νομό Θεσσαλονίκης, και όχι μόνο, αναμένεται να κατακλύσουν και φέτος το νέο πάρκο της πόλης.

Τα σκήπτρα του καρναβαλιού διεκδικεί φέτος η Επανομή με τη νυχτερινή Παρέλαση, που ετοιμάζεται πυρετωδώς από την Αντιδημαρχία Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, το ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. και την Κοινότητα Επανομής.

Μικροί και μεγάλοι από όλο τον νομό Θεσσαλονίκης, και όχι μόνο, αναμένεται να κατακλύσουν και φέτος το νέο πάρκο της πόλης για να παρακολουθήσουν την παρέλαση τόσο του Βασιλιά Καρνάβαλου και των αρμάτων του, όσο και των ομάδων και των συλλόγων που συμμετέχουν.

Με κέφι, χορό, χιούμορ και καλή διάθεση o δήμος απευθύνει κάλεσμα σε όλους το βράδυ της Κυριακής 1 Μαρτίου, και ώρα 8 μμ να διασκεδάσουν στο «επανομίτικο καρναβάλι», που σατιρίζει με τον δικό του, ιδιότυπο, τρόπο ανθρώπους και γεγονότα, που μονοπώλησαν την ελληνική και διεθνή πραγματικότητα.

«Επενδύουμε στον πολιτισμό και  μέσω της διοργάνωσης του καρναβαλιού, που κρατάει εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες. Η Επανομή θα βρίσκεται και φέτος στο επίκεντρο των καρναβαλικών εκδηλώσεων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους καταστηματάρχες, αλλά και τους απλούς πολίτες που στέκονται αρωγοί στην προσπάθειά μας για διατήρηση και εμπλουτισμό αυτού του εθίμου», επισημαίνει ο Πρόεδρος του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ., Δημήτρης Πασχαλιάς.