Skip to main content

Νίκη και πρωτιά για Βραζιλία, 2-0 τη Σερβία (video)

Η «Σελεσάο» με σκόρερ τους Παουλίνιο και Τιάγκο Σίλβα νίκησε και τους «πλάβι» με το Μεξικό να την περιμένει στη φάση των «16»

Νικηφόρα έκλεισε τις υποχρεώσεις της στον 5ο όμιλο του Mundial η Βραζιλία καθώς επικράτησε με 0-2 της Σερβίας στο «Spartak Stadium».

Η «Σελεσάο» άνοιξε το σκορ στο 36΄όταν ο Φελίπε Κοουτίνιο βρήκε με απίθανη μπαλιά τον Παουλίνιο και αυτός τρυπώνοντας στην άμυνα των «πλάβι» πρόλαβε τον Βλάντιμιρ Στοΐκοβιτς πλασάροντας τον για το 0-1. Οι Λατινοαμερικάνοι διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 68΄όταν ο Νεϊμάρ εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και ο Τιάγκο Σίλβα έπιασε ωραία κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις:

Σερβία (Κρστάιτς): Στοΐκοβιτς, Ρουκάβινα, Μιλένκοβιτς, Βέλκοβιτς, Κολάροβ, Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Μάτιτς, Τάντιτς, Λιάιτς (75' Ζίβκοβιτς), Κόστιτς (82' Ράντονιτς), Μίτροβιτς (89' Γιόβιτς).

Βραζιλία (Τίτε): Άλισον, Φάγκνερ, Σίλβα, Μιράντα, Μαρσέλο (10' Λουίς), Παουλίνιο (66' Φερναντίνιο), Καζεμίρο, Κοουτίνιο (80' Αουγκούστο), Γουίλιαν, Ζεζούς, Νεϊμάρ.

Η τελική βαθμολογία

1) Βραζιλία 7 (5-1)

2) Ελβετία 5 (5-4)

3) Σερβία 3 (2-4)

4) Κόστα Ρίκα 1 (2-5)