Skip to main content

Νίκη ΠΑΟΚ επί Παναιτωλικού με γκολ Ζαμπά στην επιστροφή στα ασπρόμαυρα

O ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς για φέτος δυσκολεύθηκε να ξεκλειδώσει την άμυνα του Παναιτωλικού, ωστόσο έφυγε με τους τρεις βαθμούς.

Η αγκαλιά του Λέο Ζαμπά λίγο μετά το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις στον Ραζβάν Λουτσέσκου, κάνοντας το 2-0 επί του Παναιτωλικού είναι ίσως το εσταντανέ της νίκης του Δικεφάλου επί των Αγρινιωτών για το αναβληθέν ματς της 16ης αγωνιστικής της Superleague.

O ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς για φέτος δυσκολεύθηκε αρχικά να ξεκλειδώσει την άμυνα του Παναιτωλικού, καθώς το πέναλτι που έχασε στο 9' ο Κούρτιτς έφερε άγχος.

Στο 29' ο Σλοβένος βρέθηκε πάλι απέναντι από τον Μελίσσα στα 11 βήματα, ωστόσο αυτή τη φορά κατέφερε να νικήσει τον κίπερ της ομάδας του Αγρινίου.

Στην επανάληψη ο Βέργος στο 52' έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο δοκάρι του Πασχαλάκη, ενώ το επόμενο λεπτό ο ΠΑΟΚ απάντησε με πλασέ του Μουργκ που απέκρουσε ο Μελίσσας.

Στο 81' ο Παναιτωλικός λίγο έλειψε να ισοφαρίσει από λάθος του Μιχαηλίδη, ωστόσο ο Λύρατζης απεσώβησε τον κίνδυνο.

Στο 92' ο Τσόλακ που επέστρεψε στον αποστολή του ΠΑΟΚ μαζί με τον Ζαμπά, βρέθηκε στην αντεπίθεση, η μπάλα τελικά έφτασε στον Βραζιλιάνο που με σουτ νίκησε τον Μελίσσα και έτρεξε στον Λουτσέσκου για να τον αγκαλιάσει.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Ροντρίγκο (62' Βιεϊρίνια), Κούρτιτς, Τσιγγάρας (70' Σβαμπ), Μουργκ (70' Ζαμπά), Ντόουγκλας, Μιτρίτσα (77' Σίντκλεϊ), Σφιντέρσκι (77' Τσόλακ).

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Λούι, Μαλής, Βργκοτς, Κορνέλιους, Τσιγγάρας (86' Μπελεβώνης), Φλόρες, Ντουάρτε (75' Καρέλης), Μπαρμπόσα (86' Μόρσεϊ), Μεντόσα (75' Μάρτενσον). Βέργος.