Skip to main content

Νικολαΐδης: Τρομακτικές οι καταγγελίες για την κατάσταση στη δημόσια Υγεία

Στη δημόσια υγεία υπάρχει πλήρης έλλειψη οργάνωσης, πεθαίνουν άνθρωποι αβοήθητοι στα επαρχιακά νοσοκομεία, ανέφερε ο κ. Νικολαΐδης.

«Ο διευθυντής του Βήματος κ. Αντώνης Καρακούσης χθες προχώρησε σε τρομακτικές καταγγελίες στα social media σχετικά με την κατάσταση στη δημόσια Υγεία, που έρχονται σε πλήρη συνάρτηση με όσα καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική συμμαχία από την έναρξη της πανδημίας, και με όσα πληροφορείται ο Αλέξης Τσίπρας από τους υγειονομικούς σε κάθε επίσκεψή του σε νοσοκομεία», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Αν. Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Η εικόνα που έδωσε από το νοσοκομείο του Κιλκίς, συνεχίζει ο κ. Νικολαΐδης, είναι μια ακτινογραφία όλης της δομής,  που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση στην Δημόσια Υγεία: Πλήρης έλλειψη οργάνωσης, «πεθαίνουν άνθρωποι αβοήθητοι στα επαρχιακά νοσοκομεία» και εγκληματικές τοποθετήσεις ανθρώπων «γυμναστές, αλουμινάδες και άλλοι αστοιχείωτοι που δεν έχουν ξαναδεί στη ζωή τους μονάδες υγείας» σε σημεία-κλειδιά για τη διαχείριση της πανδημίας, όπως καταγγέλλει ο κ. Καρακούσης.

«Για το συγκεκριμένο νοσοκομείο υπάρχουν κι άλλες απίστευτες καταγγελίες από τον πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Κιλτίδη, που περιγράφουν μια ζοφερή εικόνα, σημειώνει ο κ. Νικολαΐδης.