Skip to main content

Νοσηλεύτρια για εμβόλιο: Δεν ένιωσα τίποτα, να ξανακερδίσουμε τη ζωή μας (vid)

Να ακολουθήσουν το παράδειγμά μου όλοι οι συμπολίτες μας, γιατί μόνο αν εμβολιαστεί ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού θα νιώσουμε ελεύθεροι, είπε

Είναι τιμή μου που είμαι η πρώτη Ελληνιίδα γυναίκα και η πρώτη νοσηλεύτρια που εμβολιάστηκα, είπε η Ευσταθία Καμπασιούλη, νοσηλεύτρια ΜΕΘ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός που νοσηλεύτηκε πρώτη στη χώρα μας κατά του κορωνοϊού.

«Πρόκειται για μία τιμητική επιλογή και αναγνώριση της συνεισφοράς μας, καθώς στο πρόσωπό μου τιμάται όλος ο νοσηλευτικός κλάδος», υπογράμμισε η νοσηλεύτρια του Ευαγγελισμού και συμπλήρωσε: «Ελπίζω να γυρίσουμε σελίδα. Έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση, όμως πρέπει να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα, για να ξανακερδίσουμε πίσω τις ζωές μας και όλα όσα στερηθήκαμε».

Σε σχετικό ερώτημα της δημοσιογράφου για το πώς επιλέχθηκε να είναι η πρώτη που θα εμβολιαστεί στη χώρα μας, η κ. Καμπισιούλη υπογράμμισε πως «αυτό το ξέρουν εκείνοι που με επέλεξαν, τους οποίους και ευχαριστώ για την επιλογή». «Εργάζομαι σε ΜΕΘ χρόνια και έχω ασχοληθεί και με την εκπαίδευση, ενώ τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι με τη φροντίδα περιστατικών COVID», πρόσθεσε και συμπλήρωσε: «Οι τελευταίοι δέκα μήνες ήταν πολύ δύσκολοι και εμείς είμαστε στην πρώτη γραμμή. Για αυτό η επιλογή μας νοσηλεύτριας να εμβολιαστεί πρώτη είναι συμβολική και έτσι αναγνωρίζεται το έργο και η δουλειά μας».

Όσο για την εμπειρία της, τη στιγμή του εμβολιασμού, η ίδια δήλωσε πως «δεν ένιωσα τίποτα, δεν πόνεσα καθόλου». «Έχω κάνει πολλά εμβόλια, δεν έχω κανέναν φόβο και καμία ανησυχία», επεσήμανε και τόνισε ότι «έχει ανθρώπους που τη στηρίζουν».

«Να ακολουθήσουν το παράδειγμά μου όλοι οι συμπολίτες μας, γιατί μόνο αν εμβολιαστεί ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού θα νιώσουμε ελεύθεροι. Να έχουμε εμπιστοσύνη», κατέληξε η κ. Καμπισιούλη.