Skip to main content

Νοσοκομείο Λαμίας: Σταδιακή έναρξη σίτισης του Κουφοντίνα κατόπιν επιθυμίας του

Σύμφωνα με το νοσοκομείο Λαμίας, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση συνεπεία επιπλοκών που οφείλονται στην παρατεταμένη απεργία πείνας

Σε ενημέρωση για την κατάσταση υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα, που σταμάτησε σήμερα Κυριακή την απεργία πείνας, το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Διαβάστε ακόμη: Σταματά την απεργία πείνας ο Κουφοντίνας - «Μας κυβερνά αδίστακτη οικογένεια»

Όπως αναφέρει το νοσοκομείο σε ανακοίνωσή του, κατόπιν επιθυμίας του Κουφοντίνα, το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ προχώρησε στη σταδιακή έναρξη σίτισης και θρεπτικής υποστήριξης του ασθενούς, «με στόχο την αναστροφή κατά το δυνατό εγκατεστημένων διαταραχών και αποτροπή περαιτέρω βλαβών στην υγεία του».

Παράλληλα, τονίζει ότι η κατάσταση της υγείας του καταδικασθέντα για τις δολοφονίες της 17Ν παραμένει σοβαρή.

Ολόκληρη η ενημέρωση:

Ο ασθενής κ. Δημήτριος Κουφοντίνας νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΓΝ Λαμίας σε σοβαρή κατάσταση από τις 16/02/2021 συνεπεία επιπλοκών που οφείλονται σε παρατεταμένη απεργία πείνας (από 08/01/2021). Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ συνεχίζοντας την εντατική παρακολούθηση και φροντίδα, πάντα στο πλαίσιο της ιατρικής δεοντολογίας και του σεβασμού των πεποιθήσεων και της βούλησης του ασθενούς, προχώρησε από σήμερα 14/03/2021 κατόπιν επιθυμίας του, στη σταδιακή έναρξη σίτισης και θρεπτικής υποστήριξης του ασθενούς, με στόχο την αναστροφή κατά το δυνατό εγκατεστημένων διαταραχών και αποτροπή περαιτέρω βλαβών στην υγεία του. Η κατάσταση της υγείας του ασθενούς παραμένει σοβαρή.