Skip to main content

Νοσοκομείο Παπαγεωργίου: Μηνύματα αλληλεγγύης και ευχές από το «Χαμόγελο»

Δεκάδες μηνύματα αλληλεγγύης και ευχετήριες κάρτες από το «Χαμόγελο του Παιδιού» έλαβε το προσωπικό του νοσοκομείου, αλλά και τα νοσηλευόμενα παιδιά

Αποδέκτες αμέτρητων ευχών αλλά και μηνυμάτων αλληλεγγύης και συμπαράστασης από “Το Χαμόγελο του Παιδιού” ήταν τόσο το υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης όσο και τα νοσηλευόμενα παιδιά, κατά την περίοδο των εορτών. Οι εκπρόσωποι της Οργάνωσης, που συμπλήρωσε 25 χρόνια δράσης, παρέδωσαν δεκάδες ευχετήριες κάρτες, φτιαγμένες με μεράκι και φροντίδα, με στόχο να συγχαρούν και να εμψυχώσουν τους εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή και συγκεκριμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου.

«Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την πολύτιμη βοήθειά σας και το κουράγιο σας σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες… Ελπίζουμε το νέο έτος να σας βρει χαρούμενους, υγιείς και κοντά στις οικογένειές σας», αναγραφόταν σε μια από τις κάρτες, που παραδόθηκαν στην κεντρική είσοδο του Νοσοκομείου, τηρώντας τα μέτρα προστασίας έναντι της Covid-19. Γιατροί, νοσηλευτές και νοσηλεύτριες έκαναν ένα μικρό διάλειμμα από τη μάχη που δίνουν καθημερινά απέναντι στον κορονοϊό για να διαβάσουν τις ευχές και να χαμογελάσουν, έστω και πίσω από τις μάσκες που φορούν διαρκώς.

Αρκετές από τις πολύχρωμες κάρτες απευθύνονταν όμως και στους μικρούς ασθενείς της Β’ Κλινικής Χειρουργικής Παίδων ΑΠΘ και της Δ’ Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ, που πέρασαν τις εορταστικές μέρες στο Νοσοκομείο. Και για αυτούς, οι κάρτες που έφτασαν στους θαλάμους τους ήταν μια ευχάριστη έκπληξη.

Η προϊσταμένη της Β’ Κλινικής Χειρουργικής Παίδων ΑΠΘ Ανθή Παπανικολούδη, που παρέλαβε τις ευχετήριες κάρτες, ευχαρίστησε θερμά τους εκπροσώπους της οργάνωσης, Αρετή Γρηγοράκη και Χρήστο Παρίντα, για την ευγενική χειρονομία.