Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ:ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΔΩΡΑ ΣΤΑ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ»

«Τα δώρα κρύβοντανσε συσκευασίες "πασχαλινών αβγών με… προσωπικότητα για γερά και δυνατά παιδάκια"», όπως ανέφερε η συντονίστρια της οργάνωσης

Δίπλα στους μικρούς ασθενείς του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου βρέθηκε «Το Χαμόγελο του Παιδιού», για να τους χαρίσει δώρα και να τους δώσει τη ζεστασιά που χρειάζονται τις άγιες μέρες του Πάσχα.

Τη Δευτέρα 26 Απριλίου, εκπρόσωποι της οργάνωσης παρέδωσαν τα πασχαλινά δώρα στην κεντρική είσοδο του Νοσοκομείου ώστε να μοιραστούν από το προσωπικόστα νοσηλευόμενα παιδιά της Δ’ Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ και της Β’ Κλινικής Χειρουργικής Παίδων ΑΠΘ.

Τα δώρα κρύβοντανσε συσκευασίες «πασχαλινών αβγών με… προσωπικότητα για γερά και δυνατά παιδάκια», όπως είπε χαρακτηριστικά η συντονίστρια της οργάνωσης στη Βόρεια Ελλάδα Ιωάννα Μακρή. Μαζί με την κοινωνική λειτουργό Αρετή Γρηγοράκη και τον Χρήστο Χατζηδράκο, παρέδωσαν τις γιορτινές συσκευασίες, που περιείχαν από είδη ζωγραφικής μέχρι γραφική ύλη καιπασχαλινές κάρτες, στην προϊσταμένη της Β’ Κλινικής Χειρουργικής Παίδων ΑΠΘ Ανθή Παπανικολούδη και την αναπληρώτρια προϊσταμένη Τρανή Σαβλάκη.

Η Διοίκηση ευχαριστεί θερμά το «Χαμόγελο του Παιδού» για τη σημαντική του προσφορά, που έδωσε τεράστια χαρά στους μικρούς ασθενείς.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ