Skip to main content

Νοτοπούλου: Ντροπιαστικές οι εικόνες στη Θεσσαλονίκη με την κακοκαιρία

Η βουλευτής επεσήμανε πως «οι εικόνες είναι ντροπιαστικές» και διερωτήθηκε εάν «φρόντισε ο «δήμαρχος της ευταξίας» να καθαρίσει τα φρεάτια.

Aιχμές κατά της διοίκησης Ζέρβα εξαπέλυσε η τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλνίκη Μαζί», Κατερίνα Νοτοπούλου για τις συνθήκες που επικρατούν στην πόλη με την επέλαση της κακοκαιρίας, σημειώνοντας πως ενώ ο δήμος ήξερε για την κακοκαιρία δεν έπραξε τα δέοντα.

Η κ. Νοτοπούλου ανέφερε σε ανάρτησή της στο Facebook πως «εδώ και ημέρες οι τοπικές αρχές γνώριζαν για την κακοκαιρία που θα πλήξει την χώρα και την πόλη και όμως σήμερα, οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια στην Θεσσαλονίκη έχουν μετατραπεί σε ποτάμια και είναι απροσπέλαστα σε πεζούς και μηχανάκια».

Η επικεφαλής της παράταξης επεσήμανε πως «οι εικόνες είναι ντροπιαστικές» και διερωτήθηκε εάν «φρόντισε ο δήμαρχος της «ευταξίας» να καθαρίσει τα φρεάτια»

Κατέληξε λέγοντας πως «πόσες φορές ακόμη πρέπει να δούμε τέτοιες εικόνες στην πόλη για να αναλάβει κάποιος τις ευθύνες του και να μην παρακολουθούμε ένα "πινγκ πονγκ" μετάθεσης των ευθυνών;».