Skip to main content

Νοτοπούλου για θάνατο άστεγου στη Θεσσαλονίκη: Κύριε Ζέρβα δεν αισθάνεστε κάποια ευθύνη;

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Θεσσαλονίκη Μαζί απευθύνεται στον Κωνσταντίνο Ζέρβα και την κυβέρνηση για τον θάνατο αστέγου στην Αριστοτέλους.

Στον θάνατο του άστεγου στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τρίτης αναφέρεται με ανακοίνωσή της η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Θεσσαλονίκη Μαζί και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Άστεγος πέθανε από ανακοπή στην Αριστοτέλους - Στο νοσοκομείο ακόμη ένας

«Στη Θεσσαλονίκη του 2022, έχασε τη ζωή του ένας άστεγος συμπολίτης μας, από το κρύο. Δεν υπάρχουν λόγια...», τονίζει η Κατερίνα Νοτοπούλου και προσθέτει ότι «αλλά, ούτε ανθρωπιά πλέον δεν υπάρχει; Ούτε μέριμνα, εν μέσω ψύχους, για τους άστεγους της πόλης; Τόση απαξίωση για τις ανάγκες των πιο ευάλωτων;».

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Θεσσαλονίκη Μαζί ρωτά την κυβέρνηση και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης για το έαν αισθάνονται ευθύνες για τον χαμό του άστεγου. «Τόση αδιαφορία στη Θεσσαλονίκη που φρόντιζε πάντα -και αδιακρίτως- τους ανθρώπους της και τις ανάγκες τους;Κύριε Ζέρβα και Κύριοι της κυβέρνησης δεν αισθάνεστε κάποια ευθύνη για αυτό;», καταλήγει.