Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021
x

ΣΤΗΝ ΞΗΡΟΚΡΗΝΗ Η ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ: «ΕΙΚΟΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

Την περιοχή της Ξηροκρήνης επισκέφθηκε η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» και βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης

Την περιοχή της Ξηροκρήνης επισκέφθηκε σήμερα η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» και βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου, με στελέχη της δημοτικής παράταξης.

Αναλυτικότερα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου η κ. Νοτοπούλου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον πατέρα Ιγνάτιο σχετικά  με το κοινωνικό έργο και την προσφορά της εκκλησίας στην περιοχή και πιο συγκεκριμένα για το συσσίτιο που προσφέρει σε άπορες οικογένειες.

Στη συζήτηση τέθηκε το θέμα της φτώχειας και της ασφάλειας στην περιοχή, ενώ οι πολίτες με τους οποίους συνομίλησε η κ. Νοτυπούλου εξέφρασαν την ανάγκη για καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής, σύμφωνα με την ανακοίνωση της βουλευτού.Στη συνέχεια, η κ. Νοτοπούλου έκανε περιοδεία σε πάρκα της περιοχής και συνομίλησε με πολίτες οι οποίοι, σύμφωνα με την ανακοίνωση, εξέφρασαν έντονα παράπονα για την εγκατάλειψη της περιοχής από το δήμο και το κράτος.

«Η εικόνα εγκατάλειψης της περιοχής είναι εμφανής στις γειτονιές και στα πάρκα. Χαρακτηριστική είναι η εικόνα σε κεντρικό σημείο της περιοχής όπου εγκαταλελειμμένο οικόπεδο που γειτνιάζει με σχολεία και τον ιερό Ναό, έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της κ. Νοτοπούλου.

Σε εμπορικά καταστήματα και καφενεία της περιοχής, η Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης συνομίλησε με τους επαγγελματίες οι οποίοι της μετέφεραν το κλίμα ανασφάλειας το οποίο βιώνουν εξαιτίας της πανδημίας, τον φόβο για το κύμα ακρίβειας και τις συνέπειες που θα έχει αυτό για τις επιχειρήσεις τους και τόνισαν την ανάγκη να υπάρξει επαρκής καθαριότητα.Η Κατερίνα Νοτοπούλου άσκησε κριτική στην διοίκηση του δήμου που,  σύμφωνα με την ίδια, «έχει θέσει ως προτεραιότητα, μόνο το κέντρο της πόλης και έχει παραμελήσει τις γειτονιές», και δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει από την θέση της στο Δημοτικό Συμβούλιο, να υπερασπίζεται την ανάγκη για στήριξη στις γειτονιές που αποτελούν την «καρδιά» της πόλης.

φωτο αρχείου
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ