Skip to main content

Νοτοπούλου: Η Θεσσαλονίκη δεν έχει δήμαρχο

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Α΄Θεσσαλονίκης άσκησει δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και σημειώσε ότι η Θεσσαλονίκη «δεν έχει δήμαρχο».

«Εμμονική» χαρακτήρισε την κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Α΄Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Κόκκινο Θεσσαλονίκης», υπογραμμίζοντας πως η ΝΔ κυβερνά για να εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα και όχι για να εξυπηρετεί το λαό.

Τόνισε, πως η μεταρρύθμιση στο ασφαλιστικό είναι επικίνδυνη και ρισκάρει τις επικουρικές συντάξεις.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου, αναφέρθηκε ακόμη στα σοβαρά ζητήματα της πόλης, ασκώντας σκληρή κριτική στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα.

«Αυτή η πόλη δεν έχει δήμαρχο» τόνισε, σχολιάζοντας πως εν μέσω πανδημίας, οικονομικής κατάρρευσης στην πόλη με τις επιχειρήσεις να βάζουν λουκέτο από το βάρος των χρεών της  πανδημίας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν διεκδικεί για τους πολίτες.

Αντιθέτως, στέκεται με δουλικότητα μπροστά στην κυβέρνηση εκλιπαρώντας για «ψίχουλα» επικοινωνιακής στήριξης όπως είπε χαρακτηριστικά.

H βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Α' Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε ακόμη στα έργα στην πόλη τα οποία έχουν σταματήσει επί κυβέρνησης Μητσοτάκη και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον τομέα της Υγείας, στο Μετρό και τα αρχαία, στην ανάπλαση της ΔΕΘ, στη σιδηροδρομική Εγνατία, στο Κέντρο Logistics που επρόκειτο να γίνει στο πρώην στρατόπεδο Γκόνου, στην «ακύρωση της μελέτης για τον δυτικό προαστιακό.