Skip to main content

Νοτοπούλου: Εικόνα εγκατάλειψης στο γήπεδο του Αχιλλέα Τριανδρίας

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» επισκέφθηκε την Τριανδρία, όπου συνομίλησε με μέλη του αθλητικού συλλόγου και πολίτες.

Την Τριανδρία επισκέφθηκε η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» Κατερίνα Νοτοπούλου, μαζί με τα στελέχη της παράταξης Δημήτρη Μπασλή, Παναγιώτη Γεωργιάδη και Γυριχίδη Χρήστο.

Συναντήθηκαν με μέλη της τοπικής κοινότητας, της διοίκησης του αθλητικού συλλόγου «Αχιλλέας Τριανδρίας» καθώς και πολίτες και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν εκτενώς για τα προβλήματα της περιοχής.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, είδαν από κοντά «την εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει το ποδοσφαιρικό γήπεδο, στο οποίο στεγάζεται ο ιστορικός σύλλογος της Τριανδρίας και ολόκληρου του αθλητικού κέντρου».

Τα μέλη της διοίκησης του «Αχιλλέα» εξέφρασαν, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, την αγωνία τους για την κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων, επεσήμαναν ότι το γήπεδο εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλεια των αθλούμενων, ενώ «καυτηρίασαν ιδιαίτερα την αρνητική εμπειρία που έχουν από την αδιαφορία με την οποία αντιμετωπίζει τα προβλήματά τους η δημοτική αρχή».

Η κ. Νοτοπούλου δεσμεύτηκε ότι θα αναδείξει τα προβλήματά τους στο δημοτικό συμβούλιο και θα αναλάβει κάθε πρωτοβουλία που θα αποβεί χρήσιμη, με στόχο την προώθηση και την επίλυσή τους.