Skip to main content

Νοτοπούλου: Άλαλος ο κύριος Ζέρβας για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Πυρά κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης εξαπολύει η Κατερίνα Νοτοπούλου αναφορικά με τη στάση του για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, πραγματοποίησε μέσω ανακοίνωσης η επικεφαλής της παράταξης Θεσσαλονίκη Μαζί και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου σχολίαζοντας τη στάση του για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η κ. Νοτοπούλου καλεί τον δήμαρχο να μιλήσει δημόσια «τώρα που έβγαλε τη στολή του Μακεδονομάχου και φόρεσε πιτζάμες» αλλά και να σταματήσει να «διχάζει την κοινωνία της Θεσσαλονίκης».

Διαβάστε: Πυρά ΣΥΡΙΖΑ για το σβήσιμο «ιστορική» στη Συμφωνία των Πρεσπών

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Άλαλος ο κος Ζέρβας για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Τώρα που η Συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι ούτε «κακή», ούτε «προδοτική» αλλά «ιστορική», τώρα που έβγαλε τη στολή του Μακεδονομάχου και φόρεσε πιτζάμες, όπως και οι υπόλοιποι Μακεδονομάχοι της ΝΔ, καλούμε τον κ. Ζέρβα να εξηγήσει ο ίδιος στους πολίτες που εξαπάτησε, τα περί «πολιτικού τυχωδιοκτισμού» που επέρριπτε στους πολιτικούς του αντιπάλους.

Παραθέτοντας κάποιες από τις "ιστορικές" δηλώσεις του:

Είπε ο κ. Ζέρβας:

«Δε μου βγαίνει το "Βόρεια Μακεδονία»

Ακόμα κ. Ζέρβα;

«Η συμφωνία των Πρεσπών ήταν μια κακή συμφωνία»

Για ποιούς;

«Όλοι οι Έλληνες να πάρουν πίσω, έστω την ύστατη στιγμή, μια στάση αντάξια της ιστορίας μας»

Μιλήστε μας γι' αυτήν!!

«Τα εθνικά θέματα λύνονται με πραγματική συναίνεση, με σεβασμό στην ιστορική αλήθεια, όχι με πολιτικό τυχωδιοκτισμό. Μια κακή συμφωνία δε θα ανατρέψει την αλήθεια»

Ποια είναι η αλήθεια σας κ. Ζέρβα;

Θα συνεχίσετε να δηλητηριάζετε με μίσος την ψυχή των ανθρώπων και να διχάζετε την κοινωνία της Θεσσαλονίκης ή θα βγείτε δημόσια, επιτέλους να πείτε την "αλήθεια" σας;

Ή θα συνεχίσετε να κρύβεστε, ως συνήθως;»