Δευτέρα 25 Μαΐου 2020
x

ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΖΕΡΒΑ ΓΙΑ 50%: ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

Αιχμές προς τον δήμαρχο από την παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί» της Κατερίνας Νοτοπούλου, για την πρωτοβουλία διάθεσης του 50% της αποζημίωσης του.

Ως μέρος επικοινωνιακού χειρισμού της υγειονομικής κρίσης του κορωνοϊού χαρακτήρισε η παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί» της Κατερίνας Νοτοπούλου την πρωτοβουλία του δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα να διαθέσει το επόμενο δίμηνο το μισό της δημαρχιακής του αποζημίωσης στο Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας.

Όπως αναφέρει η παράταξη, «το ελάχιστο που οφείλει να κάνει ένας Δήμαρχος είναι

1)      Να εξασφαλίσει σε επάρκεια Μέτρα Ατομικής Προστασίας για τους εργαζόμενους του Δήμου που δίνουν την καθημερινή μάχη για όλους εμάς

2)Να πάρει μέτρα για την οικονομική ελάφρυνση των δημοτών και των επιχειρήσεων.

3)Να τροποποιήσει τον προϋπολογισμό του Δήμου προκειμένου να συμβάλλει ουσιαστικά στην κάλυψη αναγκών των μονάδων υγείας.

4)      Να εφαρμόσει την τηλεργασία ώστε να προστατεύσει εργαζόμενους και πολίτες.

5) Να αυξήσει τους πόρους για την κοινωνική πολιτική και να ενισχύσει με προσωπικό τις προνοιακές δημοτικές δομές στηρίζοντας τους ανέργους που αφήνει ακάλυπτους η κυβέρνηση».

«Κύριε Δήμαρχε, η προεκλογική εκστρατεία τελείωσε και χρέος σας είναι  να ασκήσετε πραγματική διοίκηση με στοχοθεσία και περίσκεψη τούτο το δύσκολο διάστημα που δοκιμάζεται όλη η Κοινότητα, προς όφελος των συνανθρώπων μας .

Η υγειονομική κρίση δεν αντιμετωπίζεται με επικοινωνιακούς χειρισμούς αλλά με ανάληψη ευθυνών. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης πρέπει να γίνει ασπίδα προστασίας των πολιτών και των εργαζομένων του απέναντι στην πανδημία και τη λιτότητα», καταλήγει η παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ